Ingredients:
1 espatlleta d'uns 900g
llard
alls
ví blanc
farigola
romaní
llorer
Posar a escalfar el forn a 250 graus. Mentrestant, empastifar la espatlleta de llard per dalt i per baix. Posar-la en una plata. Afegir els alls, una mica xafats, fent tallets a la carn perquè no caiguin.
Quan el forn està calent, posar-la al forn fort durant 10m, perquè es tanquin els poros. A continuació, posar les herbes, baixant el forn a 190 graus i deixar-la 10m més.
A continuació, posar el ví blanc i deixar-la 20m.
Regar-la bé per sobre i deixar-la 20m més.
Mirar com està fent un tallet a la carn més fonda. Si encara no està feta, posar 10m més. Comprovar que te prou líquid i si està seca, afegir una mica més de ví blanc, i regar-la per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada