Ingredients per 4 persones:
1/2 carbassa (o una safata
amb carbassa ja pelada i tallada)
2 pastanagues
1 porro
Posar oli en una cassola u
olla.
Ofegar la carbassa, les
pastanagues el porro i l'api-rave, tot tallat a rodanxes grosses.
Un cop ofegat, afegir aigua
tèbia fins cobrir la verdura. Si teniu suc de bullir verdures (mongeta, patata
i pèsol) feu-lo servir per aquesta
crema, queda molt més bona.
Deixar bullir 20-25 minuts.
Refredar.
Afegir crema de llet. Si
s'afegeix a l'olla, amb una botelleta n'hi ha prou.
Per emplatar i que quedi
molt maco:
Posar la crema al plat. Amb
un dosificador, fer una espiral damunt la crema. Amb un escuradents anar
desplaçant l'espiral de dintre cap a fora. Quedarà com una teranyina de crema
de llet damunt la crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada