diumenge, 8 d’octubre del 2017
Biscuit genovès (pa de pessic)
Aquest biscuit genovès serveix per fer pastissos fent servir un motllo de pastís i també per fer la pasta del braç de gitano, fent servir la plata del forn, per poder enrotllar-lo després.
Ingredients:
4 ous
100g de sucre
1 culleradeta de sucre vainillat
120g de farina
2 culleradetes de llevat
una miqueta de sal
Mantega per untar el motllo
farina per espolvorejar
Opcional: sucre glass, aranyons, nata, melmelada...
Preescalfar el forn a 180 graus, a dalt i a baix.
Barrejar els ous, el sucre i el sucre vainillat amb varetes, fins que tripliqui el volum. Ha de quedar de color blanc, si no no pujarà.
Quan ja està integrat, s'ha d'anar afegint a poc a poc, la barreja de farina, sal i llevat. Barrejar amb moviments envolvents per evitar que baixin els ous.
Preparar el motllo amb la mantega i la farina.
Posar la massa al forn durant 25 minuts. Punxar per comprovar que està fet
Deixar reposar 5 minuts i treure del motllo perquè es refredi a una reixeta.
El pastís ha de quedar amb una alçada d'uns 7-10 cm
Posar sucre glass per sobre.
Es pot farcir de melmelada, i també es pot cobrir amb nata posant aranyons per sobre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada