diumenge, 8 d’octubre del 2017

Rissotto de calçots

Ingredients per 4-6 persones:

1 manat de calçots
200g de pèsol
1 ceba
300g d'arrós rodó
oli d'oliva
3-4 cullerades de salsa de calçots (jo faig servir la Ferrer)
Formatge ratllat

Posar aigua en un pot. Quan bulli, afegir els pèsols i coure durant uns 15 minuts. Reservar.
Rentar i tallar els calçots a rodanxetes. Reservar.
Tallar la ceba i sofregir-la a foc baix amb oli en una cassola ample. Al cap d'una estona, afegir els calçots, i continuar el sofregit. Quan estigui dauradet, afegir la salsa i acabar el sofregit.
Afegir l'arrós i remenar. Posar el foc fort i afegir aigua bullent fins a cobrir-ho.
Ha de coure uns 15 minuts.
Quan porta uns 7 minuts, afegir els pèsols escorreguts i remenar a poc a poc, per repartir-los bé.
Quan falten uns 3 minuts per acabar, afegir el formatge ratllat i remenar.
 Si es queda sense aigua, anar afegint aigua calenta i anar remenant a poc a poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada