divendres, 4 de novembre del 2016

Conill amb castanyes i bolets


Aquest és un plat de família, ja el feia la meva besàvia Isabel

Ingredients per 4 persones:

1 conill ben trossejat
ceba, all i tomàquet pel sofregit
castanyes i bolets (camagroc, trompeta de la mort...)
vi blanc

Fer un sofregit i reservar. Es pot afegir pastanaga i pebrot
Enfarinar i fregir els trossos del conill, reservar
Coure les castanyes (no gaires, perquè endolceixen molt el guisat) al forn fent un tall a cada castanya perquè no petin, pelar-les i reservar-les
Netejar bé els bolets i reservar-los

Posar en una cassola el sofregit i el conill, afegir el vi i deixar fer xup-xup una bona estona, vigilant que no s'enganxi. Afegir aigua si cal. Cap al final, afegir les castanyes. Sofregir el bolets en una paella, es pot posar un allet ben picat i julivert. Afegir-los al final, perquè no perdin el gust. El conill ha de quedar tendre, que es desprengui de l'os.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada