divendres, 4 de novembre del 2016

Calamars farcits a l'estil de Montpellier


Ingredients per 4-6 persones:

calamars per farcir (jo vaig fer un quilo)
ceba, tomàquet i pebre vermell pel sofregit
carn de vedella i porc (poca), ou, all i julivert, pa, llet, pastanaga i fuet pel farciment
vi i safrà
arròs

Posar els brins de safrà a un got, perque s'estovin. Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, al cap d'una estona afegir el pebre vermell
Preparar el farciment amb les dues carns, l'ou i all i julivert. Afegir pastanaga ratllada i pa prèviament sucat amb llet. Afegir uns trossos de fuet tallat ben petit
Netejar els calamars, tallar les potes i ales ben petites i afegir al farciment
Omplir els calamars amb aquest farcit i tancar amb un escuradents
Ficar dins del sofregit, afegir el vi i el safrà i deixar coure una hora.

Servir acompanyat amb arròs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada