diumenge, 23 d’octubre del 2016
Col lombarda amb costella de Saxònia de l'Elena W.
Ingredients per 4 persones:
1/2 col lombarda
1 ceba
1 fulla de llorer
3 claus
2 cullerades de vinagre
2 cullerades de llard (segons la ceba)
1/4 l d'aigua ( o més si queda sec)
3 pomes agres
1 cullerada de sucre
1 cullerada de Maizena
4 costelles de Saxònia
Puré de patata
-Talla la col ben fina. Renta-la.
-Desfés el llard i posa-hi la ceba trinxada (o ratllada) i deixa-la que es cogui daurada.
-Afegeix la col, el llorer, els claus i una mica de sal, el vinagre, l'aigua i les pomes pelades i trossejades.
-Estofar la col fins que s'estovi (1 hora) i afegir-hi el sucre.
-Barreja la Maizena amb una mica d'aigua freda i, tot remenant la col, vés-la hi afegint
-Tasta-ho i corregeix de sucre i vinagre.
-Quan escalfis la col per menjar-te-la, posa-hi damunt costella de Saxònia, per què s'escalfi juntament amb la col.
-Es serveix amb puré de patata i la costella de Saxònia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada