Plat de Nadal
Aquest plat és millor preparar-lo un o dos dies abans, perquè reposi i per poder desengreixar-lo.
Ingredients:
Rodó de pollastre petit amb diferents farciments (1/2 o 1 per persona)
Ceba, pastanaga, pebrot
Panses, pinyons i moltes prunes amb os, que és el que més ens agrada.
Posar les prunes i les panses en diferents bols, amb una mica de conyac, perquè s'inflin.
Rostir els farcellets en una cassola amb ceba, pastanaga i pebrot a trossos. Afegir una mica de vi o conyac.
Retirar les verdures i posar els farcellets a coure al forn, afegint més vi o conyac, uns 20m.
Quan estiguin fets, recollir la salsa que hagin deixat i deixar-la refredar, per poder-la desengreixar (un cop està freda, queda una capa de greix per sobre, que és el que s'ha de treure).
Quan els farcellets s'hagin refredat ja es pot preparar per servir. Posar-los a la cassola partits pel mig de cara avall. Torrar una miqueta els pinyons, sense que es cremin, i afegir. Afegir les prunes i les panses. Afegir la salsa desengreixada. Si n'hi ha molta, es pot afegir salsa en una salsera. Fer una miqueta de xup-xup.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada