Ingredients:
2 patates mitjanes
250g pèsol superfí congelat
1 enciam
1 cogombre
2 tomàquets
1 llauna de tunyina
1 potet d'olives
oli
vinagre (opcional)
Posar l'enciam en aigua perquè s'estarrufi.
Pelar i tallar les patates a quadradets. Bullir-les durant 1/2h amb aigua, juntament amb els pèsols.
Escórrer i deixar refredar.
Barrejar en un bol:
Els tomàquets pelats i tallats a quadradets.
El cogombre pelat i tallat a quadradets.
La tonyina, sense l'oli, esmicolada.
Les olives tallades a rodanxetes.
Amanir amb l'oli i deixar refredar a la nevera.
Quan s'hagi de servir, barrejar suaument en un recipient gran, la patata i pèsol i la barreja de la nevera.
Qui vulgui, pot afegir una mica de vinagre al seu plat.
Aquest plat s'ha de menjar el mateix dia que es fa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada