dimecres, 12 d’agost del 2020

Picadilly

 Ingredients: 

2 patates mitjanes

250g pèsol superfí congelat

1 enciam

1 cogombre

2 tomàquets

1 llauna de tunyina

1 potet d'olives

oli

vinagre (opcional)

Posar l'enciam en aigua perquè s'estarrufi.

Pelar i tallar les patates a quadradets. Bullir-les durant 1/2h amb aigua, juntament amb els pèsols.

Escórrer i deixar refredar.

Barrejar en un bol:

Els tomàquets pelats i tallats a quadradets.

El cogombre pelat i tallat a quadradets.

La tonyina, sense l'oli, esmicolada.

Les olives tallades a rodanxetes.

Amanir amb l'oli i deixar refredar a la nevera.

Quan s'hagi de servir, barrejar suaument en un recipient gran, la patata i pèsol i la barreja de la nevera.

Qui vulgui, pot afegir una mica de vinagre al seu plat.

Aquest plat s'ha de menjar el mateix dia que es fa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada