1 cua de bou tallada a trossos
farina
vi negre
1/2k de bolets (a mi m'agraden les trompetes de la mort, però altres bolets també queden bons)
ceba
porro
pastanaga
alls
api
2 fulles de llorer
farigola, romaní
1/2 peça de xocolata
Netejar els bolets si son frescos. Si son secs, posar-los en remull.
Tallar les verdures en trossos petits. Estofar-les amb oli, afegint dues fulles de llorer, una branca de farigola i una altra de romaní.
Enfarinar els trossos de la cua i fregir-los fins que estiguin rossets. Reservar.
Treure l'oli que sobra, afegir un raig de vi negre i que redueixi.
Afegir-lo a les verdures.
Afegir els bolets
Deixar que vagi fent xup-xup, fins que veieu que la carn es separa de l'os.
Afegir la peç de xocolata 10 minuts abans d'apagar el foc.
Queda més bona si es fa un o dos dies abans de menjar, li agrada el repòs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada