Ingredients per 4 persones:
1 ceba grossa
4 carxofes
1 sípia grandeta
200-250 gr d'arròs rodó
salsa de tomàquet
Aigua calenta o fumet de peix
Netejar les carxofes deixant només els cors. Bullir 15 minuts, escórrer i reservar.
Tallar la sípia a quadrets i sofregir a la paella, juntament amb les potes també tallades. Quan estigui, posar-la en un plat i reservar.
En el mateix oli, sofregir la ceba tallada a quadrets. Quan estigui a punt, afegir la sípia i 3-4 cullerades de salsa de tomàquet. Afegir l'arrós prèviament rentat i barrejar-jo tot.
Afegir l'aigua o el fumet, que cobreixi l'arrós i deixar coure 15 minuts a foc viu. Quan comenci a bullir, afegir les carxofes tallades a quarts, repartint-les per tota la paella.
Provar per comprovar que l'arròs està fet.
I ja es pot menjar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada